URC

El passat 25 de novembre es va realitzar, a la casa Noviciado Puresa de Maria, el retir de preparació  d’advent. Els novicios i alguns formadors de les diferents congregacions que fan vida de formació  en el CEVRE, van celebrar en ambient d'oració i fraternitat la gojosa esperança del que sabem ja arriba.

            La jornada es va iniciar a la capella amb una oració que disposava a obrir el cor, fer-li buit i deixar entrar, al ressuscitat que vol néixer home entre nosaltres. Tot seguit es va rebre una xerrada de mà de Fra Josep Manuel Vallejo (Franciscà Caputxí); la imatge del nen que ja arriba, del Déu que decideix fer-se home pels homes, el profund desig de rebre-li, la certesa de la seva arribada, la disposició del cor, l'alegria de la trobada, són alguns dels punts que van emmarcar el que després seria l'oració.

            En un segon moment, amb la certesa que la fe s’enforteix compartint-la, es va treballar per grups passant per la història personal i acabant a l'alegria de conèixer a aquest que ens estima. Plens del goig de saber-nos part d'una gran família ens reunim entorn de la taula de l'eucaristia, celebrant aquest misteri que va iniciar amb un nen embolicat en bolquers en Belén, aquest que és i dóna VIDA.

            Per tancar la jornada, i en la tònica del donar i agrair, ens ajuntem aquesta vegada per a una xerrada animosa en el menjar. Desitgem que l'Esperit ens segueixi guiant en aquest temps de preparació i que sapiguem reconèixer el seu naixement al món, en cada esdeveniment i persona.

 

Verónica Gutiérrez