URC

El papa Francesc ha convocat per l’octubre de 2018 un sínode que tindrà per objectiu els joves en l’església. El sínode portarà per títol “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”. Amb aquest lema convoca l’església universal, i en concret els joves i les persones que treballen amb ells, a reflexionar sobre el seu paper en l’església, la vivència de la fe, i la vinculació d’aquesta amb la vida professional, política, associativa, eclesial... i en els compromisos que cadascú va prenent al llarg de la vida.

El papa demana l’opinió de tots els joves, indistintament de la seva opció religiosa. Està cridat a participar-hi tot el jovent i els adults que treballen o col·laboren amb ells, siguin creients o no, siguin catòlics o de qualsevol altra confessió cristiana o religió.

L’Escola Pia desenvolupa la seva missió entre els joves, per aquest motiu, el P. General ha convocat totes les entitats de l’Escola Pia presents en qualsevol dels 47 països en els que estem, a fer aportacions sobre el tema, amb la intenció de presentar les conclusions d’aquest treball a la reunió que els bisbes faran a Roma l’octubre de 2018. Ens proposa un lema “Piarist Synod” (sínode escolapi) i un eslògan: “Amb tu +”.

Més informació