URC

Madrid, 10 de juliol de 2018 (IVICON).-  La Congregació de les Religioses de l'Assumpció reunides en Capítol General, sota el lema “Impulsades per l'Esperit arrisquem-nos a les fronteres de la vida”, a Lourdes (França), han escollit a Sor Rehka Chennattu, com a Superiora General per als propers sis anys.

Sor Rehka, que era Superiora Provincial a la Província d'Índia, és professora d'estudis bíblics i membre associat de la Facultat de l'Ateneu Pontifical de Pune (Índia).

La Congregació de les Religioses de l'Assumpció va ser fundada a París (França) al 1839 per santa Maria Eugenia de Jesús. Missioneres des dels seus orígens, el seu dinamisme apostòlic brota d'una vida d'oració i d'adoració i una forta vida comunitària. Són presents a quatre continents (Àfrica, Amèrica, Àsia, Europa), i són 1100 Germanes presents a 33 països.

També s'ha escollit com a nova provincial a la província d'Espanya a Cecilia Manrique i les germanes del seu consell, María José García, Asun Miguel i Ana Pilar García.