URC

L’Editorial Claret acaba d’estrenar una aplicació per a mòbil i tauleta digital amb el contingut de la Missa de cada dia. L’aplicació, disponible en català i castellà, permet seguir la missa diària des de qualsevol lloc. Inclou els textos litúrgics per a totes les celebracions eucarístiques del missal català, tant les d’àmbit general com les que són pròpies de cada bisbat i les de les principals poblacions. També proporciona comentaris sobre els textos bíblics per facilitar la preparació de les homilies o la meditació personal.

L’aplicació, molt intuïtiva, té un disseny clar i senzill, la qual cosa facilita la navegació pels diferents continguts. Conté fotografies de qualitat que completen i fan més agradable la lectura. A part dels textos litúrgics oficials de les celebracions eucarístiques inclou comentaris de l’evangeli; introduccions, punts de reflexió i pregàries en les solemnitats i el santoral; i les principals celebracions locals i diocesanes.

L’aplicació es pot descarregar gratuïtament a través de les plataformes App Store, per a iPhones i iPads; i de la Play Store, per a smartphones i tauletes android. La versió gratuïta permet consultar les lectures, els salms i l’evangeli de cada dia i la versió de pagament inclou tots els accessos. Els subscriptors de l’edició en paper de La Missa de cada dia poden sol·licitar una subscripció gratuïta de sis mesos a l’app.