URC

(OHSJD) L'Orde Hospitalària que aquests dies està celebrant el seu 69º Capítol General a Roma (Itàlia) ha reelegit al Gmà. Jesús Etayo Arrondo com a Superior General, que revalida el càrrec fins a 2025.

El Capítol General a més de l'elecció del Superior General també serveix per, durant les tres setmanes que dura, analitzar i debatre la realitat de l'Orde Hospitalària i les seves inquietuds de cara al futur manifestades en els documents i reflexions de l'Església i de l'Orde.

El tema central és “Construir el futur de l'Hospitalitat” i s'està intentant aprofundir, aclarir i buscar nous horitzons per a la tasca que desenvolupa l'Orde i que fan referència a la identitat de la Família Hospitalària, a les estructures de l'Orde, a les missions i a la gestió econòmica i financera.

S'ha realitzat una avaluació de tot el sexenni, destacant aquells reptes que es van plantejar en el Capítol General de 2012 i s'han dut a terme en tots els àmbits i per regions (Àsia Pacífic, Africa, Europa i Amèrica).