URC

(Salesians 18.2.2019) Don Ángel Fernández Artime, Rector Major de la Congregació Salesiana ha adreçat un missatge a tots els salesians i a la Família Salesiana del món en el qual expressa la seva desolació per l'assassinat del sacerdot espanyol Antonio César Fernández, divendres passat 15 de febrer a les mans d'un grup jihadista prop de la frontera de Burkina Faso.

El Rector Major defineix el salesià assassinat com “un home bo i un home de Déu”, que va passar per la vida fent el bé especialment a Àfrica, i afirma amb contundència: “al nostre germà Antonio César li han robat la vida, li la han llevat sense cap motiu”.

Després d’ un record pels 55 anys de Professió Religiosa i 46 de sacerdot d'aquest salesià, don Ángel Fernández Artime convida a donar gràcies al Senyor per la vida del P. Antonio César Fernández i a demanar-li al Pare “que ajudi a aquesta la seva Humanitat i Creació a acabar amb aquestes escalades de violència que només causen mal i mort”.

En l'última part del seu comunicat, el Rector Major fa una crida a tots els salesians perquè romanguin units treballant al servei del Poble de Déu i dels joves més pobres. I des de la fe en la Resurrecció del Senyor, afirma: “El mal no té mai l'última paraula”.

Abans de la seva signatura final, don Ángel Fernández expressa el seu afecte a la família del salesià, a Pozoblanco, Córdoba i també a les inspectories de AFO (Àfrica Occidental Francòfona) i María Auxiliadora, a Espanya, “on va aprendre a estimar a Don Bosco fins a viure com ell”.