URC

Cal conèixer aquest tema ja que fa gairebé un any regeix la Llei Europea de Protecció de Dades. Sovint hem cuidat la protecció en l’àmbit de les nostres obres (escoles, hospitals, serveis socials...).

En aquest cas volem posar l’accent sobre les dades de religioses i religiosos de la nostra congregació.

Aquesta reunió esta destinada a religioses, religiosos i personal laic amb responsabilitats sobre dades de la congregació, dels seus membres i altres persones relacionades que han de protegir.

Comptem amb la magnífica col·laboració de la Sra. Esther Barneda, advocada experta en noves tecnologies i protecció de dades – empresa Baker Tilly-Argos, a qui agraïm la seva participació.

Data: 3 d’abril de 2019, dimecres

Hora: 10.30 – 13.00

Lloc:  Aula de CSSCC (Centres Sòcio-Sanitaris Catòlics de Catalunya) Plaça Urquinaona 11, 3-2. Barcelona.

Assistents: Religioses, religiosos i personal laic amb responsabilitats sobre dades de la congregació, dels seus membres i altres persones relacionades que han de protegir.

Finalitat: Veure la implicació de la Llei europea de la protecció de dades en la nostra pràctica provincial o general.

Ponent: Sra. Esther Barneda, advocada experta en noves tecnologies i protecció de dades – empresa Baker Tilly-Argos

Ordre del dia:

  1. Pregària
  2. Salutació i objectius de la reunió
  3. Exposició de la Llei europea de la protecció de dades i les seves implicacions en el nivell intern de les congregacions religioses, a càrrec de la Sra.Esther Barneda, advocada
  4. Diàleg amb els participants
  5. Conclusions, si és cas

Confirmació: Confirmeu l’assistència a l’URC, abans del 29 de març de 2019 inclòs, divendres, exclusivament a través del correu electrònic: urc.info@gmail.com o trucant de dilluns a divendres, de 09.30 a 13.00 al número 933 024 367, comunicant el nom i cognoms, la institució que representen, la responsabilitat, l’adreça electrònica i el número telefònic.