URC

El 2 d'octubre de 2019, la gna. Anna Caiazza, ha estat escollida Superiora general de les Filles de Sant Pau durant el 11è Capítol general.

A poc més de 100 anys de la fundació les 60 capitulars, provinents de més de 50 països, dels cinc continents, han reflexionat sobre el tema triat per a aquest esdeveniment: «Aixeca't i posa't en camí» (Dt 10,11) confiant en la Promesa. La nostra presència multicultural i interètnica, els desafiaments del món de la comunicació, el punt d'inflexió cultural i el canvi de època que travessa cada latitud del planeta és pel que la gna. Anna haurà de deixar-se interpel·lar en guiar l'Institut en els propers sis anys.

La gna. Anna va néixer el 24 de juliol de 1952, a Casavatore (NA), Itàlia. Ha obtingut el títol d'advocat a la Universitat Federico II de Nàpols i després la llicència en Dret canònic a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma.

Ha ocupat rols de responsabilitat a la congregació, com a consellera provincial a Itàlia i consellera general per dos mandats.

La nova Superiora general i el seu consell, al costat de les germanes capitulars, estaran en l'audiència amb el papa Francesc, el proper 4 d'octubre. Esdeveniment que, posat a l'inici del mes Missioner Extraordinari, marcarà el mandat del nou Govern general de les Filles de Sant Pau, en anar cap als nous camins que l'Esperit obrirà a l'anunci de la Paraula.