URC

La Hna. Jolanta Kafka Presidenta de la UISG convida a totes les congregacions membres de la UISG a celebrar un dia de solidaritat i oració a tot el món diumenge que ve 22 de març, especialment per a tots aquells que han estat afectats.

Un missatge de vídeo en italià, anglès i espanyol per a convidar als religiosos de tot el món a unir-se a l'oració el 22 de març. La presidenta de la Unió Internacional de Superiores Generals, la germana Jolanta Kafka, fa una forta crida a la unitat i a la col·laboració en un moment tan dramàtic: "A mesura que arribem a les zones més remotes del planeta", diu la religiosa, "ens agradaria que aquest dia es convertís en una abraçada d'oració".

Temps d'enfortir-nos en la comunió

És temps d'enfortir-nos en la comunió, en el compromís de la solidaritat, de la responsabilitat, dels gestos concrets", continua la Germana Jolanta Kafka, i insta a resar, a romandre pròxims, a estar disponibles i a cuidar dels més necessitats.

"També els Superiors Majors s'uniran a nosaltres espiritualment", explica, afegint que "aquest és el moment en què cadascun de nosaltres està cridat a respondre a la crisi mundial del coronavirus en solidaritat amb els altres, especialment amb les persones més vulnerables i les que estan més en risc".

La cita és el diumenge 22 de març

Aquest és el moment de seguir les directrius proporcionades per l'Organització Mundial de la Salut i els nostres respectius governs. Per tant, convidem a totes les congregacions membres de la UISG a celebrar un dia de solidaritat i oració a tot el món diumenge que ve 22 de març, especialment per totes les persones els directament afectades.