URC

(IVICON); Amb data 6 d'octubre de 2020, s'han fet públiques les "Bases de la Convocatòria. Donació Fons Santander. Responsabilitat Solidari 2020 ".

Els projectes beneficiaran a persones que integrin col·lectius en situació de vulnerabilitat o de risc d'exclusió social. Per la CONFER es determina que el tipus de projecte sigui, a grans trets (punt 5.2 de les Bases): Formació per al lloc de treball, cursos de formació sociolaboral i cursos de formació ocupacional. Aquest mateix dia, 6 d'octubre es va enviar a tots els Superiors Majors una carta anunciant aquesta convocatòria i uns dies després, els documents necessaris per formalitzar la sol·licitud).

S'ofereix la possibilitat que qualsevol organització lligada a CONFER (Congregacions religioses adscrites a CONFER, Fundacions portades per religiosos/es o propiciades per ells, Associacions on els religiosos gestionen les mateixes, etc.) pugui presentar-se a aquest tipus de projectes. Es seleccionaran, en un primer moment per CONFER, els projectes que arribin dins el camp anterior. Posteriorment, serà el Comitè Ètic del Fons Santander Responsabilitat Solidari FI, qui doni la seva aprovació als projectes finalistes en cada categoria. El termini de presentació de projectes finalitza el 6 de novembre de 2020, a les 15:00 hores.

El curs passat es van atendre 14 projectes dels 21 presentats, d'acord amb els criteris de les Bases de Convocatòria i que complien tots els requisits. El Fons Santander Responsabilitat Solidari va aportar 422.654 euros al total d'aquests projectes.

Per a tots els interessats que desitgen participar en una reunió per VCF per veure com s'han anat desenvolupant les coses i com anar procedint a l'hora de formular els documents que es demanen, s'organitzarà des de la CONFER una sessió el dia 23 d'octubre (9:30-11: 30). L'enllaç s'enviarà als participants el dia anterior.

Cal comunicar el correu dels possibles participants a: secretaria.general@confer.es i a josefina.pinon@mazars.es

Els documents per emplenar la sol·licitud es poden descarregar aquí