URC

Del 5 al 7 d’abril, els Carmelites de Catalunya es reuniren al convent d’Olot per celebrat el Capítol de la Província del Santíssim Redemptor de Catalunya. Aquesta província carmelitana compren el territori de Catalunya i inclou un Comissariat a Veneçuela i una implicació missionera a Kenya.
A l’assemblea capitular hi assistí com a President de la mateixa el Prior Gen eral, P. Fernando Millán Romeral, O.Carm. i el Conseller per a Europa, P. John Keating, O.Carm.
Uns mesos abans de les sessions capitulars es posà en marxa el procés electiu del Consell Provincial, format pel P. Provincial i quatre Consellers, càrrecs que foren confirmats a la primera sessió del Capítol pel President del mateix.
El nou Consell Provincial està constituït pels següents religiosos: Provincial, P. Luis Maza Subero, O.Carm., veneçolà de 57 anys que professà a l’Orde del Carme fa 30 anys, membre de la comunitat de Barcelona i fins ara formador dels estudiants professos. Els Consellers són el P. Gaspar Borda i Bori O.Carm., i el P. Xavier D. Garmón Calvo, O.Carm., de la comunitat de Terrassa, i el P. Jordi M. Gil Costa, O.Carm., i el P. José López Villalba, O.Carm., de la comunitat de Barcelona.
El Capítol tractà sobre el present i futur de la Província. Els debats donaren com a fruit l’acord de posar en marxa el procés de diàleg amb la resta de Províncies Carmelitanes d’Espanya, el qual culminarà amb la unificació de les mateixes en un termini aproximat de tres anys.