URC

(Bisbat de Lleida) L'associació Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida organitzarà el mes novembre la 13 edició de la Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia en format Covid. Amb el títol 'Death Coffee: diàleg d'experts', la Jornada tindrà aquest any format en línia. Es celebrarà els dies 3, 5, 10 i 12 de novembre en format de quatre seminaris en línia.

Concretament, el dimarts 3 de novembre Valentín Rodil impartirà la conferència 'Experiència de Dol en Covid-19'. El dijous 5 de novembre, Ramon Martín, dels grups d'atenció al Dol de Sant Joan de Déu i José Carlos Bermejo, director del Centre d'Humanització de la Salut, participaran en la xerrada 'Dol i pandèmia'.

El dimarts 10 de novembre tindrà lloc la xerrada 'Acompanyament al final de la vida i espiritualitat' amb la participació de Joan Carles Trallero, de la Fundació Pallaclínic i Sara Pons de la Fundació Sanitària Mollet. La jornada acabarà el dijous 12 de novembre amb la xerrada 'Dol en la Infància i adolescència' amb Consuelo Santamaría, màster en counselling i en Humanització i Montse Esquerda, de l'Institut Borja de Bioètica.

L'horari de totes les xerrades serà de les 17.30 hores a les 19.00 hores.

Les persones que vulguin assistir-hi, cal que formalitzin la inscripció emplenant el formulari que trobareu a la pàgina www.dol-lleida.org. El període d'inscripció romandrà obert fins a la finalització de les sessions.